Dörtyol'dan Tarım Müzesine Katkı

Hatay Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından açılan Tematik Tarım Müzesine, Dörtyol ilçesinden çeşitli tarım materyalleri gönderildi.

Hatay Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından açılan Tematik Tarım Müzesine, Dörtyol ilçesinden çeşitli tarım materyalleri gönderildi. İlçe Müdürü İhsan İnal, yaptığı açıklamada, müze için vatandaşlardan eski tarım malzemelerini topladıklarını söyledi. Geçmişten günümüze kadar tarım alanında kullanılan araç, gereç ve ekipmanların sergilenmesinin çok önemli olduğunu ifade eden İnal, müzeye çiftçilerin katkısının büyük olduğunu kaydetti. İnal, müze için malzeme toplamaya devam edeceklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: