Dörtyol’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 92. Yıl Dönümü

Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Dörtyo'un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 92. Yıl Dönümü'nün çeşitli etkinliklerle kutlanacağını belirtti.

Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Dörtyo'un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 92. Yıl Dönümü'nün çeşitli etkinliklerle kutlanacağını belirtti. Keskin, yaptığı yazılı açıklamada, etkinlikler kapsamında hafta içerisinde okullarda çeşitli spor müsabakaları, kompozisyon ve şiir yarışmalarının yanı sıra 9 Ocak koşusu gibi faaliyetlerin yapılacağını kaydetti. Etkinlikler kapsamında, İlk Kurşun Müzesi ve Atatürk Evi'nin de açılacağını ifade eden Keskin, açıklamasında şunları belirtti: "Milli mücadeleyi baltalatarak Kurtuluş Savaşı'nın ilk kıvılcımının atıldığı bir ilçe olarak şanına yakışır bir kurtuluş bayramı düzenledik. Sivil toplum kuruluşları, Muharip Gaziler Derneği ve diğer kamu kurumları ile çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle 2 yıldır yapımı devam eden büyük emek sarf edilerek başta valimizin yoğun gayreti ve katkıları ile bitirdiğimiz İlk Kurşun Müzesi ve Atatürk Evi'ninde iç materyalleri bitirildi. Bu tarihi binamızın da açılışı da görkemli bir şekilde yapılacak."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: