Döşemealtı Belediye Başkanı Tursun:

 Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, Antalya'nın merkez ilçelerinden Döşemealtı'nın yaşamın yeni adresi ve insanların yeni tercihi  konumuna geldiğini söyledi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, Antalya'nın merkez ilçelerinden Döşemealtı'nın yaşamın yeni adresi ve insanların yeni tercihi konumuna geldiğini söyledi. Tursun, yaptığı yazılı açıklamada, "Antalya ve Türkiye'nin en iyi imar planlamasının yapıldığı Döşemealtı'nda değişim rüzgarı hızla devam ediyor" dedi. İmar ve altyapı sorunu olmayan Döşemealtı'nın aynı zamanda eğitim kampüsü haline geldiğini kaydeden Tursun, açıklamasına şöyle devam etti: "Antalya'nın en büyük yüzölçümüne sahip ilçesiyiz. Vatandaşlarımızın Döşemealtı'nı tercih etmeleri nedeniyle nüfusumuz da hızla artıyor. Bu gelişim bizleri açıkça heyecanlandırıyor. Heyecanlıyız çünkü her geçen gün Döşemealtı ilçemizin değerini arttıran projeleri bir bir hayata geçiriyoruz . Döşemealtı Belediyesi olarak bu projelerimizin gerçekleşmesi için yoğun bir mesai harcadık. Bunların en önemlileri arasında Mesire alanımız. Tam 130 bin metrekarelik doğa harikası bir bölgeyi Döşemealtılıların ve Antalyalıların yeni yaşam anlayışına sunduk. Parkımız Antalya'ya gelen yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğrayacak özelliktedir. Bu doğa harikası mesire alanı Antalya'nın doğa ile iç içe yeni yüzü olmuştur." Belediyenin kültür ve alışveriş merkezi projesinin de tamamlandığını kaydeden Tursun, projenin açılışının yakın zamanda yapılacağını bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: