Döşemealtı Belediye Bütçesi 67 Milyon 800 Bin Tl

Antalya’nın Döşemealtı ilçe Belediyesi son meclis toplantısında 2013 bütçesini görüştü. Meclis üyeleri tarafından 67 milyon...

Antalya’nın Döşemealtı ilçe Belediyesi son meclis toplantısında 2013 bütçesini görüştü. Meclis üyeleri tarafından 67 milyon 800 bin TL’lik bütçe onaylandı.

Döşemealtı Belediye Meclisi, Ekim ayı toplantısını gerçekleştirdi. Meclis üyelerince 2013 bütçesinin onaylandığı toplantıda, Döşemealtı Belediye Meclisinin 2013 bütçesi 67 milyon 800 bin TL olarak belirlendi. Plan bütçe komisyon raporuna göre bütçenin yüzde 42’si yatırıma, yüzde 58’i cari harcamalar olarak belirlendi.

Belediye Başkanı Nurettin Tursun yaptığı açıklamada, “Belediyenin ana faaliyet alanları dikkate alınıp temel politika ve öncelikler ile görev ve sorumluluklar göz önünde bulundurularak amaç ve hedefler tespit edilmiştir. Bu amaç ve hedefler doğrultusunda belirlenen yatırım ve performans hedeflerine ulaşmak için gerçekleştirilecek faaliyetlere ve bunların kaynak ihtiyacına uygun olarak bütçemiz meclisimiz tarafından onaylanmıştır. Hizmetlerimize ve yatırımlarımıza 2013 yılında hızlı bir şekilde devam edeceğiz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: