Döşemealtı Belediye Personel Müdürlüğünden Seminer

Antalya’nın Döşemealtı ilçe Belediyesi Personel Müdürlüğü kentin yaşam kalitesinin arttırılması, kentsel gelişim ve performans artırımı...

Antalya’nın Döşemealtı ilçe Belediyesi Personel Müdürlüğü kentin yaşam kalitesinin arttırılması, kentsel gelişim ve performans artırımı konularında birim müdürleri ve sorumlularına eğitim semineri gerçekleştirdi.

Döşemealtı Belediyesi Personel Müdürlüğü Döşemealtı Belediyesi Personel Müdürü Hasan Kuray, birim müdürleri ve sorumlularına kentin yaşam kalitesinin arttırılması, kentsel gelişim ve performans artırımı konularında birim seminer verdi.

Kuray, her ay belediyenin ilgili müdürlükleri ve sorumlularının bir araya gelerek kalitesi yüksek hizmet rotasının belirlenmesi yönünde çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Tuncer de soru cevap kısmında eğitime katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz