Döşemealtı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Personeli Piknikte Buluştu

Antalya Döşemealtı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli piknikte bir araya geldi. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen organizasyonda...

Antalya Döşemealtı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli piknikte bir araya geldi. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen organizasyonda dayanışma ön plana çıktı.

Etkinlikte konuşma yapan Zabıta Müdürü Tarkan Gümüş, her yıl düzenledikleri pikniğe tüm zabıta personelinin iştirak ettiğini ailelerle birlikte yapılan bu anlamlı buluşmanın kenetlenmeyi ve hoşgörüyü, sevgiyi ve saygıyı en üst seviyeye taşıdığını söyledi.
Pikniğe katılan Belediye Başkanı Nurettin Tursun da “Personelimizin dayanışma ve birbirine bağlı ortak duygularla hareket etmesi beni oldukça heyecanlandırdı. Zabıta birimimizin yoğun ve stresli çalışma mesailerine tanıklık etmekteyiz. Onların zaman durum gözetmeksizin yürüttüğü çalışma performansını asla göz ardı edemeyiz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Pikniğe Belediye Başkanı Nurettin Tursun ve Zabıta Müdürü Tarkan Gümüş’ün yanı sıra Meclis Üyesi İsmail Tosun ve Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Tuncer, zabıtalar ve aileleri katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: