Döşemealtı Belediyesi'nin Arsa Satışları Devam Ediyor

Antalya Döşemealtı Belediyesi tarafından satışa sunulan 88 adet arsa satış ihalesi devam ediyor. Meclis Salonu’ndagerçekleştirilen...

Antalya Döşemealtı Belediyesi tarafından satışa sunulan 88 adet arsa satış ihalesi devam ediyor. Meclis Salonu’ndagerçekleştirilen ve 10 Temmuz’a kadar sürecek ihaleye yoğun ilgi var.

Konuyla ilgili Döşemealtı Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre 25 Haziran da başlayan 88 arsanın satışına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Net imarlı olduğu belirtilen arsalar, cazip fiyatlarla ve KDV’den muaf tutularak değerlendiriliyor.

İmar ve Planda Avrupa’nın önünde yer aldıklarını belirten Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, "Antalya’nın en düzgün ve kusursuz imarı Döşemealtı İlçemizde yapılmaktadır. Yollarımızı geleceğe taşıyoruz. Planlamamızın kalitesi sayesinde arsa değerleri son 3 yılda büyük oranda arttı. Vatandaşlarımız ilgi gösterip yatırıma dönük katıldıkları ihaleden karlı çıkıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: