Döşemealtı’nda Futbola Büyük İlgi

Döşemealtı Belediyesi Yaz Spor Okullarına en çok ilgi Futbol’a oldu. 100’ü aşkın çeşitli yaş kategorilerinde...

Döşemealtı Belediyesi Yaz Spor Okullarına en çok ilgi Futbol’a oldu. 100’ü aşkın çeşitli yaş kategorilerinde ki minik öğrenciler haftanın üç günü katıldıkları çalışmalarda futbolun temel kurallarını öğreniyor.

Döşemealtı Belediyesi tarafından açılan yaz spor okullarına kayıt yaptıran kursiyerler eğitimlerine devam ediyor. En büyük ilgi futbola olurken kursiyer öğrenciler futbolun temel kurallarını haftanın 3 günü yapılan antrenmanlarda adım adım öğreniyor. Teknik, taktik konularında verilen eğitimleri başarılı bir şekilde kavrayan öğrenciler arasında dikkat çekenleri teknik kadro takibe alıyor.

Reklam
Reklam

Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, Spor’un her kategorisinde öğrencilerin yer almasından memnunluk duyduklarını söyledi.

Öte yandan kurslarda 1997 ve 2004 yaş kategorisinde kursiyerlere eğitim verilirken çalışmaların koordinatörlüğünü İzzet Eryılmaz yapıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: