Döşemealtı’ndaki park sayısı 53’e yükseldi

Antalya Döşemealtı Belediyesi, ‘Her Mahalleye Bir Park’ sloganı ile ilçeye üç yılda 20 yeni park...

Antalya Döşemealtı Belediyesi, ‘Her Mahalleye Bir Park’ sloganı ile ilçeye üç yılda 20 yeni park kazandırdı. Belediyenin yürüttüğü çalışmalarla park sayısı 53'e çıkarken ilçedeki yeşil alan miktarı da yükseldi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun son olarak Çıplaklı Mahallesi’nde yürütülen 12 bin metrekare alanda kurulan parktaki çalışmaları yerinde inceledi. Tursun, ekipleri parkına yaz aylarında hizmete sunulması için uyardı. Parkta 500 kişilik amfi tiyatro, çocuk oyun alanları, su kanalları, havuzlar, spor aletleri, kamelyalar ve kafeterya yer alacak. Parkta ayrıca ışıklı peribacalarına da yer verilecek.

Reklam
Reklam

Her mahalleye bir park, çalışmalarını yürütürken Antalya’nın en büyük kent ormanını da ilçelerine kazandırmanın gayreti içinde olduklarına değinen Tursun, “130 bin 000 metrekare alan üzerinde Antalya’nın en büyük kent ormanını yaparak, hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Kent ormanın çalışmaları da tüm hızıyla sürdürülmektedir. Çalışmalarımızı sürdürürken ilçemizin yeşil dokusunu bozmadan, daha çok yeşil alan, sloganıyla hareket ediyoruz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz