Dosteli Derneği, Deri Parasıyla 300 Yetimi Sevindirdi

Sivas’ta Kurban Bayramı’nda bağışlanan derilerin geliri ile ilköğretim çağındaki ihtiyaç sahibi 300 öğrenciye kışlık giyecek...

Sivas’ta Kurban Bayramı’nda bağışlanan derilerin geliri ile ilköğretim çağındaki ihtiyaç sahibi 300 öğrenciye kışlık giyecek yardımı yapıldı.

Sivas Dosteli Derneği Başkanı Hüseyin Akpolat, kendilerine gelen hayvan derilerini satarak ilköğretim çağındaki yetim çocuklara bot ve kaban aldıklarını söyledi. Akpolat, bir giyim firmasında çocuklara kışlık bot ve kabanlarını dağıttıklarını belirtti.

Kış mevsiminde çocukların botları yırtık bir şekilde okula gittiklerini ve ayaklarının su çektiğini gördüklerini belirten Akpolat, hayırseverlerin de katkısıyla toplam 300 çocuğu sevindirdiklerini kaydetti. Aynı şekilde yardımseverlerin de birkaç çocuğu giydirebileceğini, isteyenlerin dernek aracılığı ile yardım yapabileceğini dile getiren Akpolat, “Kendi çocuğumuza nasıl güzel şeyler alıyorsak bu çocuklarımızın da yüzünü güldürebiliriz, yardımseverlerden bu konuda katkı bekliyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: