Dostluk Kupasını Bektaşlar Takımı Kazandı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Erikli Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği tarafından düzenlenen '2012 Dostluk...

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Erikli Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği tarafından düzenlenen '2012 Dostluk Kupası Halı Saha Turnuvası'nda Bektaşlar Takımı şampiyon oldu.

Dernek Başkanı Avni Çırak, 20 gün süren ve 16 takımın mücadele ettiği turnuvanın adına yakışır şekilde dostluk içerisinde geçtiğini belirterek, halı saha turnuvasını geleneksel hale getirmeyi planladıklarını söyledi.

Cihangazispor ve Bektaşlar arasında oynanan final karşılaşmasını Bektaşlar normal süresi 3-3 biten maçta penaltılarda 7-6 kazanarak şampiyon oldu. Karşılaşmanın ardından Bektaşlar'a, İlçe Emniyet Müdürü Ümit Okumuş tarafından kupa verilirken, turnuvaya katılan 16 takımın takım kaptanlarına da çeşitli hediyeler takdim edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz