Dostluk maçını Mersin Üniversitesi kazandı

Yakın Doğu Üniversitesi ile Mersin Üniversitesi, hazırlık mücadelesinde karşı karşıya geldiler. Antakya Spor Salonu’nda oynanan...

Yakın Doğu Üniversitesi ile Mersin Üniversitesi, hazırlık mücadelesinde karşı karşıya geldiler. Antakya Spor Salonu’nda oynanan maçtan Mersin Üniversitesi, 104 - 74 galibiyetle ayrılan taraf oldu.

KKTC ekiplerinden Yakın Doğu Üniversitesi ile Mersin Üniversitesi, hazırlık mücadelesinde karşı karşıya geldiler. Antakya Spor Salonu’nda oynanan maçtan Mersin Üniversitesi, 104-74 galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Oyuna hızlı başlayan Mersin Üniversitesi, özellikle hücumlarda bulduğu sayılarla etkili olurken, rakibinin de top kayıplarını iyi değerlendirdi. Mersin temsilcisi, ilk periyotu 13-23 önde tamamlarken, devre sonunda da soyunma odasına 31-51 üstün giden taraf oldu.

Reklam
Reklam

Karşılaşmanın ikinci yarısında da Yakın Doğu Üniversitesi karşısında oyunun kontrolünü elinden bırakmayan Mersin Üniversitesi, üçüncü periyotunu 54-80 üstün geçtiği maçtan da 74-104 galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmanın ardından Antakya Basketbol İl Temsilcisi Banu Mursal, Yakın Doğu Üniversitesi ile Mersin Üniversitesi takımlarına teşekkür plaketi sundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: