Dövüldüğü kişi tarafından kaçırılmak istenen bayan kendini arabadan attı

İzmir'in Konak ilçesinde, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, bir otelin otoparkında Özlem T. (33) isimli...

İzmir'in Konak ilçesinde, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, bir otelin otoparkında Özlem T. (33) isimli bayanı dövdü. Bayan yediği dayaktan bayıldı. Saldırgan daha sonra, bayana ait otomobili alarak, Özlem T.'yi de otomobile bindirdi.
Otomobille otelin otoparkından çıkan zanlı aracı kullanırken, yavaş yavaş kendisine gelen Özlem T. ise can havliyle arabanın kapısını açarak kendisini yola attı. Kimliği belirsiz saldırgan ise otomobili durdurarak, yaya olarak bölgeden kaçtı.
Vatandaşların durumu fark etmesi üzerine olay yerine ambulans çağrıldı. Bölgeye gelen sağlık ekipleri genç kadına hemen müdahale etti. Ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan genç kadın tedavi altına alındı. Özlem T.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

POLİS ZANLININ PEŞİNDE
Olay sonrası bölgeyi abluka altına alan polis ekipleri, eşgali belirlenen saldırganı yakalamak için operasyon başlattı. Şüphelinin gaspçı olma ihtimali üzerine soruşturmaya Gasp Büro Amirliği ekipleri de dahil oldu.
Polis ekipleri şahsın yakalanması için otelin otopark güvenlik kayıtları ve çevredeki işyerlerine ait diğer güvenlik kamera kayıtlarına el koydu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz