Down sendromlu çocuklar doyasıya eğlendi

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenlenen 3. Çocuk Festivali güzel gösterilere sahne

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenlenen 3. Çocuk Festivali güzel gösterilere sahne oluyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, etkinlikler kapsamında Masal Park'ta gerçekleştirilen Çocuk Şenliğine Kalkınma Bakanlığı tarafından finanse edilen Gaziantep Valiliği'nin organizasyonunda, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü Down-Up Projesi'nde yer alan Down sendromlu çocuklar ve aileleri de katıldı.

Yöresel dans gösterilerini ve çocuk oyunları gösterilerini izleyen Down sendromlu çocuklar, kendilerini müziğin ritmine kaptırarak şenlik alanında unutulmaz bir gün yaşadı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: