Down Sendromlu Gencin ‘sürpriz Yaptım’ Açıklaması Polisi Şaşına Çevirdi

Eskişehir’de cep telefonu ile polisi arayarak Porsuk nehrine bir çocuğun düştüğü ihbarı yapan ve daha...

Eskişehir’de cep telefonu ile polisi arayarak Porsuk nehrine bir çocuğun düştüğü ihbarı yapan ve daha sonra bölgele gelen polis ekiplerinin telaş içindeki arama çalışmalarını bir süre arkadan izleyen down sendromlu bir gencin 'şaka’ yaptığını söylemesi görevlileri şaşkına çevirdi.

Bugün akşam saatlerinde Osmangazi Mahallesi Kanlıkavak parkı ortasından geçen Porsuk nehrine bir çocuğun düştüğü yönünde 155 Polis İmdat hattına gelen ihbar, polisi harekete geçirdi. Hemen bölgeye giden ekipler, bir taraftan kıyıdan arama çalışmalarına başlarken, diğer taraftan Büyükşehir Belediyesi’ne ait su üstü araçlarını çağırdılar. Karadan ve nehirden uzun süre devam eden aramalarda herhangi bir sonuç alınamadı. Sürdürülen çalışmaları yere oturup bir süre arkadan izleyen down sendromlu S.D. ise yanında bulunan polislere ‘şaka’ yaptım dedi. S.D., polis ekiplerine, “En güçlü kahraman benim. Ben düşerken gördüm, iki eli ve bir tane de vücudu vardı. Ben cep telefonu ile 155 polisi aradım. Ben gördüm düşerken” dedi.

Reklam
Reklam

Bu arada S.D.’in daha önce de polise asılsız ihbarlarda bulunduğu öğrenilirken, ekipler arama çalışmalarından sonuç alamayınca olay yerinden ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: