Down Sendromlular “biz Buradayız” Dedi

Down Sendromu Derneği tarafından Galatasaray Meydanı’nda gerçekleştirilen “Biz Buradayız” yürüyüşüne down sendromlu ailelerin yanı sıra...

Down Sendromu Derneği tarafından Galatasaray Meydanı’nda gerçekleştirilen “Biz Buradayız” yürüyüşüne down sendromlu ailelerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Down Sendromu Derneği tarafından “Biz Buradayız” yürüyüşü düzenlendi. Yüzlerce kişi, yürüyüşe destek vermek için Galatasaray Meydanı’nda toplandı. Down sendromlu çocukların aileleri ve çok sayıda ünlünün katıldığı yürüyüşte grup, Beyoğlu Tünel’e yürüdü. Down Sendromu Derneği Başkanı Gül Bilgin, “Bu yıl üçüncüsünü düzenliyoruz. Katılım her geçen yıl daha artıyor. Sadece down sendromlu aileler katılmıyor. Çok sayıda vatandaş da bize destek veriyor” dedi.

Reklam
Reklam

Down sendromlu aileler ise, “Onlar bizim her şeyimiz. Yeter ki onlara iyi bir eğitim verelim ve onlara gereken değeri verelim. Her şeye gülüp eğlenebiliyorlar” diye konuştular.

Yürüyüş, Beyoğlu Tünel’de son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: