Dp Ankara İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Özderek:

Demokrat Parti (DP) Ankara İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Özdere, Demokrat Parti Kütahya İl Teşkilatı'nı ziyaret...

Demokrat Parti (DP) Ankara İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Özdere, Demokrat Parti Kütahya İl Teşkilatı'nı ziyaret etti.

Merkez İlçe Başkanı Hasan Tüfek, İl Başkan Yardımcıları Ömür Mercan, Mustafa Özgül, Salih Aytemur, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Garipözer, Eski DYP Merkez İlçe Başkanlarından Selahattin Okmeydan ile bazı partililerinde hazır bulunduğu nezaket ziyaretinde Özdere, DP Genel Merkezinin verdiği görev nedeniyle teşkilat ziyaretleri yaptığını belirterek, “Kütahya Demokrat Parti misyonunun yeşerdiği yerdir ve her zaman Kütahya Demokrat Parti misyonuna sahip çıkmıştır. Kütahya’da Demokrat Parti misyonunun birçok eseri var. Birçok insan buralarda çalışmış ve emekli olmuştur. Biz her zaman hizmet partisi olmuşuzdur. Demokrasi mücadelesi vermiş bir partiyiz. Ülkemizin menfaatleri, demokrasi, bizim her zaman önceliğimiz olmuştur. Ülkemizdeki son gelişmeler her kesin gözleri önünde cereyan ediyor. Ülke doğru yöneltilmiyor. Bu ülke AKP’nin kısır ve geleceği görmeyen politikalarıyla artık yönetilemez. Millet yanlış giden, yanlış yönetimi sonuç veren bu politikalara dur diyecektir bunun alternatifini aramaktadır. Bu ülkede AK Parti’nin tek alternatifi Demokrat Parti’dir. Demokrat Parti’den başka bir alternatif yoktur. Demokrat Parti Türkiye’nin yeniden gündemine girecektir. Genç ve dinamik ve bilgi dolu bir genel başkanımız var. Genel Başkanımız Gültekin Uysal ve görev verilen bizler, arkadaşlarımız Anadolu’yu, teşkilatlarımızı geziyoruz. Her yerde büyük bir ilgi ile karşılanıyoruz. Genel Başkanımız Simav’a geldi ve orada büyük bir coşku ile karşılandı. Yine Genel Başkanımız Gültekin Uysal’ın en son yaptığı Manisa ziyareti muhteşemdi. Kütahya teşkilatımız bugüne kadar her zaman başarılı ve fedakar çalışmalar yaptı, aynı heyecanı yine görüyoruz. İl Başkanımız Atilla Palangalı’nın başkanlığında Kütahya teşkilatları fedakarca çalışmalarıyla takdir topladılar” dedi.

Reklam
Reklam

"ZOR ŞARTLAR ALTINDA GÖREV YAPTIK"

DP Kütahya Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ömür Mercan, İl Başkanı Atilla Palangalı’nın daha önce planlanmış bir programı nedeniyle ziyarette bulunmadığını ifade ederek, "İl Başkanımız Atilla Palangalı ile birlikte bizler geçmiş dönemlerde her türlü zor şartlarda, il başkanımızın bizlere verdiği moralle görevlerimizi yaptık. Demokrat misyona sevdalı Demokrat Parti Kütahya teşkilatları olarak, bizler her zaman göreve hazır olduk, dün görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık bundan sonra da üzerimize düşen görevi Demokrat Parti’nin bu ülkeye ihtiyacı olduğunu düşünerek yapacağız” diye konuştu.

Merkez İlçe Başkanı Hasan Tüfek de Özdere’nin yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Bu tür ziyaretlerin, teşkilatlarımız açısından son derece önemli görüyorum. Genel Başkanımız Gültekin Uysal’ın yaptığı çalışmaları, gezileri ilgiyle izliyoruz. İnşallah yeniden elimizden geleni yaparak Demokrat Parti bir noktalara elbirliğiyle taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: