DP Buca ilçe kongresini Hasan Enet'in listesi kazandı

Demokrat Parti (DP) Buca İlçe Kongresi'ni Hasan Enet'in listesi kazandı. Buca Genç Lokomotif Düğün Salonu’nda...

Demokrat Parti (DP) Buca İlçe Kongresi'ni Hasan Enet'in listesi kazandı.
Buca Genç Lokomotif Düğün Salonu’nda yapılan kongreye, DP İzmir İl Başkanı Naşit Birgüvi, GİK üyesi Kamil Öztürk, DP Ege Bölge Başdanışmanı Hakkı Keleşoğlu, DP Kurucu Genel Başkanı Yıldırım Avcı ve partililer katıldı.
Erbil Aksoy, Atacan Örnek ve Hasan Enet'in aday olduğu kongrede yapılan konuşmaların ardından yapılan seçimde Hasan Enet'in listesi seçimi kazandı.
DP İzmir İl Başkanı Naşit Birgüvi, yaptığı konuşmada, demokrasi havasında bir kongrenin gerçekleştiğini söyledi.
Kongrede kaybeden ve kazananların el ele çıkacaklarına inandığını kaydeden Birgüvi, "Adayların partimiz için ortak projelerde buluşup el ele vererek yerel yönetimlerde iktidara gelmek için çalışmalarını öneriyorum.” dedi.
DP’nin yapıcı yorumlara her zaman açık olduğunun altını çizen Birgüvi, “Bugün bizim için milat olsun. Biz siyaset yapmak için burada değiliz. Siyaset yapmak isteyen iktidar partilerinde nemalanmaya gidiyor. Demokrat Parti çatısında siyaset yaparken diğer partilerden farkımız bayrak ve vatan aşkının bizde daha önemli bir konumda olmasıdır. Biz alınan seçim neticesini asla hakkımız olarak görmüyoruz. Halk 'oyum boşa gitmesin' diye iki partiye oy verdi. Gelin bir bütün olalım başka partilerin fosforlarına kapılmayalım. Taş yerinde ağırdır. Partimize inanalım. Yerel seçimlerde sandıkta zafer bizim olacaktır.” diye konuştu.
DP Ege Bölgesi Başdanışması Hakkı Keleşoğlu ise “Her şey partimiz içindir. Bu parti Allah’a şükür her zaman ayakta kalacaktır. Sonuç herkese hayırlara vesile olsun.” dedi.
DP Kurucu Genel Başkanı Yıldırım Avcı da “Bu partinin her taşında benim imzam vardır. Demokrat Parti hiçbir zaman ölmez. DP cumhurbaşkanı, başbakan, bakan, milletvekili çıkarmış bir partidir." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz