Dp Genel Başkanı Gültekin Uysal Simav'da

Demokrat Parti (DP) Genel Genel Başkanı Gültekin Uysal, her fırsatta Simav'a katkı sağlamak gayreti içinde...

Demokrat Parti (DP) Genel Genel Başkanı Gültekin Uysal, her fırsatta Simav'a katkı sağlamak gayreti içinde olduklarını söyledi.

Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan'ın onur konuğu olarak Büyük Hayır ve Toplu Sünnet Şöleni'ne katılan Gültekin Uysal, 'Üç Aylar' gibi mukaddes ve önemli aylara girildiği bir günde böyle bir hayrın yapılmasının gerçekten takdir edilecek bir davranış olduğunu belirtti. Bu güzel organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen tüm Simav halkını tebrik ettiğini söyleyen Uysal "Simavlı tüm vatandaşlarımızın önemsediği bu organizasyonu ben de önemsediği için katıldım. Simav Belediye Başkanını daha önceden tanıyorum, beraber çalışma imkanımız oldu.Farklı farklı vesiler lle Simav'da bulundum. Bu anlamda her fırsatta hem Simav'a katkı sağlamak, hem de bu güzel ilçemizi yer altı ve yer üstü güzellikleri ile beraber bir yanda tarihi anlarıyla daha da katmerlendirme gayreti içerisindeyiz" dedi.

Reklam
Reklam

İlçe Belediye Başkanı Kasım Karahan ise, Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal'ın ilçeye gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karahan "Sayın Genel Başkanımız her fırsatta bizim yanımızda olduğunu, her zaman bizimle temas halinde olduğunu biliyoruz. Bizi kırmayarak bu yoğun temposunda şölenimize katıldı ve o da her Simavlı vatandaş gibi büyük hayır yemek kazanına el değirdi. Bu hassasiyetinden dolayı kendisine şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Karahan, günün anıtısına Genel Başkan Uysal'a kahve fincan takımı hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: