DP Genel Başkanı Uysal: "Çanakkale'de Kefensiz Yatan Şehitlerimiz Şahittir, Ince Bir Var Olma, Yok Olma Çizgisinden Çıkarak Bu Günlere Geldik. Onun Için Kıymetini Iyi Bilmek Durumundayız"

ÇANAKKALE (A.A) - Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Çanakkale'de kefensiz yatan şehitlerimiz şahittir, ince bir var olma, yok

ÇANAKKALE (A.A) - Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Çanakkale'de kefensiz yatan şehitlerimiz şahittir, ince bir var olma, yok olma çizgisinden çıkarak bu günlere geldik. Onun için kıymetini iyi bilmek durumundayız" dedi.

Uysal, Çanakkale Belediyesi Türkan Saylan Sosyal Tesisleri'nde partisinin il başkanlığı kongresinde yaptığı konuşmada, Çanakkale'de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Vatan toprağının sınırlarını hiç kimsenin değiştiremeyeceğini belirten Uysal, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Can alıcı, can yakıcı, çözüm bekleyen meselelerimiz var. Her zaman dilimize doladığımız gençlerimizin hayalleri var. Bunları icra etmek gerekir. Biz siyaseti bunun için yapıyoruz. Bin yıldır ön Asya dediğimiz bu coğrafyada, bir ve beraber yaşama iradesini koymuş bir millet olarak, binlerce acıyı, kederi, hüznü ama beraberinde bir o kadar zaferi de yaşayarak bu günlere geldik. Çanakkale'de kefensiz yatan şehitlerimiz şahittir, ince bir var olma, yok olma çizgisinden çıkarak bu günlere geldik. Onun için kıymetini iyi bilmek durumundayız ama bilmeyenlere de en iyi cevabı yakında hep birlikte vereceğiz."

Uysal, milli kimliğin ulusal güvenlik stratejisinin temeli olduğunu da sözlerine ekledi.

Muhabir: Ercan Özçetin / Büşra Nur Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz