Dp Genel Başkanı Uysal'dan Cezaevindeki Başkan Kocadon'a Ziyaret

Bodrum Belediyesi'ne düzenlenen rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve mahkeme tarafından tutuklanan Bodrum Belediye başkanı...

Bodrum Belediyesi'ne düzenlenen rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve mahkeme tarafından tutuklanan Bodrum Belediye başkanı Mehmet Kocadon'u Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal cezaevinde ziyaret etti ve geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Karayolu ile Denizli'den Muğla'ya gelen DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı, Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleri Aşkın Çetin, Erdal Eroğlu, Afyon İl Başkanı Gürcan Şensoy, Denizli İl yönetimi, Muğla İl Başkanı Zekai Alper, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer eşlik etti. Muğla E Tipi Kapalı Cezaevinde tutuklu bulunan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile yarım saat görüştü. Görüşme sonrası cezaevi önünde açıklama yapan DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Sayın başkanın morali ve sağlığı gayet yerinde. Bizim talebimiz adaletin bir an önce tecelli etmesi yönünde. Eğer hukuk devletine inanıyorsak ve hukuk herkes için varsa, hukukun gereği çok kısa sürede yerine getirilmeli. İktidarlar hukukun üstünde olmamalı. Son günlerde özellikle iktidara muhalif yerel yönetimlere karşı sürdürülen bu operasyonlar bizim temennimiz hukukun üstünlüğe gölge düşürmez. Bodrum normal bir ilçe değil. Bodrum Türkiye'nin turizmdeki dışa açılan penceresi. Bodrum'da partimize gönül vermiş insanların talebi de hukukun bir an önce yerine getirilmesi yönünde" dedi.

Reklam
Reklam

AĞAR'I DA ZİYARET EDECEK

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, partisinin es genel başkanlarından Susurluk davasından Aydın Yenipazar ilçesindeki cezaevinde tutuklu bulunan Mehmet Ağar'ı da ziyaret edip etmeyeceği yönündeki soruya, "Sayın Mehmet Ağar, genel başkanımız dışında kendisi ile benim aramda özel bir hukukumuz olan değerli bir büyüğüm. En kısa zamanda Sayın Mehmet Ağar'ı da Aydın Yenipazar ilçesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimi ileteceğim" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz