DP Hatay İl Başkanı Mehmet Taze'den HGC'ye Ziyaret

Demokrat Partisi(DP) Hatay İl Başkanı Mehmet Taze, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC)Başkanı Ahmet Yetişen'i ziyaret etti.

Demokrat Partisi(DP) Hatay İl Başkanı Mehmet Taze, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC)Başkanı Ahmet Yetişen'i ziyaret etti.

Taze, ziyarette yaptığı konuşmada, yerel basının görevini tam olarak yerine getirmediğini iddia etti.

Basının görevinin sadece yapılanı yazmak olmadığını savunan Taze, "Basının görevi milletin eksiklerini, yönetimin yapmadıklarını da duyurmaktır. Basın Amik Ovası'nın problemini işlemiyor. Ova iki yıldır sular altında, havaalanı ve binlerce arazimizi su bastı. İki yıldır ovada ekin ekilemiyor. Basın bu konuya zaman ayırsın. Bizim amacımız reklam yapmak değil halkın sorunlarının gündeme taşımaktır" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Taze, parti olarak milli iktisada ve politikaya gönülden bağlı olduklarını kaydetti.

Yetişen de yerel basının ovada yaşanan sel baskınlarını dile getirerek gazetelerinde yer verdiğini ve hiç bir zaman taraf tutmadıklarını ifade etti.

Muhabir: Halit Demir / Salim Taş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: