DP İl Başkanı Alper:

Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Zekai Alper, 81 ilde Demokrat Parti'ye geri dönüşlerin olduğunu söyledi.

Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Zekai Alper, 81 ilde Demokrat Parti'ye geri dönüşlerin olduğunu söyledi.

Alper, ilçe başkanları ve partililerle bir restoranda gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankara'da yapılan il başkanları toplantısının çok katılımlı ve verimli geçtiğini belirtti.

Ülkenin dört bir yanından gelen partililerle bir araya geldiklerini ifade eden Alper, "81 ilde Demokrat Parti'ye geri dönüşler var. Yeni ve genç arkadaşlarımızın iş başına geldiğini görmek beni mutlu etti" dedi.

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın, 'Haklı davası olanların sessiz orduları olur' sözünü hatırlatan Alper, "Bu sözü duyunca aklıma Bodrum Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon geldi. Bu sözü tam anlamıyla yaşamış olduk. Binlerce insanın yanımızda olduğunu görmek bizi çok mutlu etti" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Alper, Demokrat Parti'nin il ve ilçe teşkilatlarından henüz istifa eden kimsenin olmadığını, ileride istifa edenler olursa da bunların yanlarında büyük sayılar götürmeyeceğini kaydetti.

Muhabir: Ali Rıza Akkır

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: