Dp İl Başkanı İsmet Özbakkal:

Demokrat Parti (DP) Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal yaptığı açıklamasında, “Vatandaşlarımızın kafası karışık. Etnik kimlik...

Demokrat Parti (DP) Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal yaptığı açıklamasında, “Vatandaşlarımızın kafası karışık. Etnik kimlik üzerinden siyaset yapılmamalıdır” dedi.

Parti binasında bir açıklama yapan DP İl Başkanı İsmet Özbakkal, “Ülkemizde son günlerde yaşanan gelişmeleri ibretle izliyoruz. BDP Başkanvekili Brüksel’e gidiyormuş, orada ne icazet alacak, ortada bir mektup dolaşıyor. Hükümet İmralı’ya gidiyor. Bu ülkede TBMM’de ne oldu? Meseleler neden dışarıda çözülmeye çalışılıyor?” diye konuştu.

Vatandaşların kafalarının karıştığını söyleyen Özbakkal, “Ülkemizin tek gündemi Apo’nun kurtarılması mı? İş, güç, eğitim ne oluyor? Etnik kimlik üzerinden siyaset yapılmaya son verilmelidir. Suriye sınırına ekip olarak gittik. Antakya Reyhanlı ilçesinde vatandaşlarımız panik içerisinde” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Özbakkal, “Tek ve bütün Türkiye için Demokrat Parti’ye ihtiyaç var. Milli değerlerimizle uğraşanlar hüsrana uğrayacaktır. Türk doğduk, Türk öleceğiz. Biz Milliyetçiyiz, başbakan olmayabilir” ifadelerinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: