Dp İzmir İl Teşkilatı'ndan Ödemiş Ve Beydağ Çıkarması

Demokrat Parti (DP) İzmir İl Başkanı Gökhan Karatepe ve beraberindeki partililer, Beydağ ve Ödemiş ilçe...

Demokrat Parti (DP) İzmir İl Başkanı Gökhan Karatepe ve beraberindeki partililer, Beydağ ve Ödemiş ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Ödemiş ve Beydağ'da ilçe teşkilatları ile buluşan, görüşmeler yapan, sıkıntı ve çözüm önerilerini dinleyen DP İl Başkanı Karatepe, “Bilindiği üzere yerel seçimler ile ilgili olarak tüm il ve ilçelerde çalışmalar yoğun bir şekilde başlatıldı. Bizler de İzmir il Teşkilatı olarak sık sık bu gibi ziyaretlerimizi sürdürerek, partililerimiz ile bir araya gelmeğe devam edeceğiz. Demokrat Parti'nin geçmişine bakıldığında hep başarılar ve hizmetler yer almaktadır. Türkiye, bugün de DP'ye ihtiyaç duymaktadır” dedi.

Reklam
Reklam

DP Ödemiş İlçe Başkanı Mesut Akbay ise, “ İl Teşkilatımızın bugün Beydağ ve Ödemiş ilçe teşkilatlarını ziyaret etmeleri, bir arada olmamız bizleri son derece mutlu etmiştir. Bizler de genel merkezimizin talimatları doğrultusunda yerel seçimler ile ilgili çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz“ diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: