Dp Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal:

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, yaptığı açıklamasında, "Analar ağlamasa bu vatan olur muydu?"...

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, yaptığı açıklamasında, "Analar ağlamasa bu vatan olur muydu?" dedi.

Özbakkal, "Demokrat Parti olarak çözümün demokrasiden geçtiğine inanıyoruz" dedi. "Muhatap vatandaşlarımız olmalıdır" ifadesinde bulunan Özbakkal, "Her şeyden bağımsız barış tarifi güzel ama sanki eşit iki kompartmanda barış yapıyormuş gibi hadiseyi sunduğumuzda Türkiye'ye haksızlık oluyor diye düşünüyoruz" diyerek şu şekilde konuştu:

"Millete de bölge insanlarını da haksızlık olur. Türkiye Nato'nun ikinci büyük ordusuna sahip. Bu büyük ülkemiz maalesef mahkum edilmiştir. Türkiye'de bir yılgınlık yaratılarak adeta 30 yıldır mücadele veriyoruz denilmiştir. Terör sorunu Avrupa başkentleri üzerinden insanlarla konuşarak çözülme imkanı olmadığı , PKK iddialarından vazgeçti diyebilir miyiz ? Terör örgütleriyle masaya oturup da taviz vermeden kalkan ülke olmamıştır. Bir tarihsellik içerinse oluşmuş Milli kimliğimiz parçalanamaz. Bu süreçten Türkiye'nin hayrına bir sonuç çıkmaz. T.C. ibaresinin kaldırılması başka hamlelerin habercisidir . Çok bilinçli şekilde yapılıyor."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: