Dp Malatya İl Başkanı Şerafettin Arpacı:

Demokrat Parti Malatya İl Başkanı Şerafettin Arpacı, Demokrat Parti'nin 14 Mayıs 1950 yılında iktidara gelişinin...

Demokrat Parti Malatya İl Başkanı Şerafettin Arpacı, Demokrat Parti'nin 14 Mayıs 1950 yılında iktidara gelişinin yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada ‘’Büyük Türkiye’nin inşası için yeninden Demokrat Partinin iktidarına ihtiyacımız var’’ dedi.

1946'da kurulan ve 1950 seçimlerinde yüzde 52,7 oy alarak iktidar olan Demokrat Parti'nin 10 içerisinde Milletin refahını yükselttiğini ifade eden Demokrat Parti Malatya İl Başkanı Şerafettin Arpacı, "Demokrat Parti iktidarı siyasetin halkla buluştuğu gündür. Halk için siyasetin yapıldığı en güzel dönemdir. Milletimiz artık Demokrat Parti’nin iktidarını beklemektedir. Yüce Milletimizin hayalini kurduğu güçlü ve büyük Türkiye ideali ancak DP iktidarı ile mümkün olacaktır’’ ifadelerini kullandı. .

Reklam
Reklam

Öte yandan, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen bombalı saldırı olayını kınadığını ifade eden DP Malatya İl Başkanı Arpacı, "Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyorum’’ dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: