Dp Üyelerinden Başkan Tuna'ya Nezaket Ziyareti

Demokrat Parti (DP) Toroslar İlçe Başkanı Galip Akkaya ve Yönetim Kurulu üyeleri, merkez ilçe Toroslar...

Demokrat Parti (DP) Toroslar İlçe Başkanı Galip Akkaya ve Yönetim Kurulu üyeleri, merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan DP Toroslar İlçe Başkanı Galip Akkaya, Başkan Hamit Tuna’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve takdirler karşıladıklarını söyledi. Akkaya, "Yeni yönetimimizi Toroslar Belediye Başkanı Sayın Hamit Tuna ile tanıştırmak ve bize yakın bir parti olarak Türkiye’nin durumu ile ilgili diyalog içerisinde görüş alışverişinde bulunmak amacıyla ziyarette bulunduk. Bizi makamında kabul ettiği için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise amaçlarının, Türkiye'ye, Mersin'e ve Toroslar’a en güzel hizmeti sunmak olduğunu belirterek, DP Toroslar İlçe Başkanı Galip Akkaya ve Yönetim Kurulu üyelerine görev yapacakları süre zarfında başarılar diledi. Demokrasinin en önemli özelliğinin farklı siyasi ve dünya görüşlerini bir araya getiren bir unsur olduğunu kaydeden Tuna, "Değişik siyasi parti ve dünya görüşleri vardır. Amaç her zaman bu ülkeye hizmet etmektir. Özellikle Mersin için, bölgemiz Toroslar için kafa yoran, projeler sunan toplumun her katmanını dinliyor ve kendi havuzumuzda yoğurarak olabilecekleri bölgemize uygulamaya çalışıyoruz. Bu şehir güzel bir şehirdir. Bu şehiri daha da güzelleştirmek, huzur ve güven ortamı içerisinde bir yaşam yeri olarak hazırlamak bizlerin, siyasi partilerin, bizleri yönetenlerin elinde. Bunlar, demokrasinin güzelliği diye düşünüyorum. Amaç, bu ülkenin bütünlüğünü, ay yıldızlı bayrağımızın bağımsız bir şekilde dalgalanmasını, bu ülkede ezanın susmamasını ve bin yıllık kardeşliğin devamını sağlamaktır. Ziyaretlerinden dolayı DP Toroslar İlçe Başkanı Galip Akkaya ve Yönetim Kurulu üyeleri ile MYK Üyesi Paşa Tekinler’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: