Dp’den 80’lik Başyazara Ziyaret

1973-1977 yılları arasında Ödemiş Belediye Başkanlığı görevinde bulunan, 18. dönemde de Doğru Yol Partisi İzmir...

1973-1977 yılları arasında Ödemiş Belediye Başkanlığı görevinde bulunan, 18. dönemde de Doğru Yol Partisi İzmir Milletvekili olarak TBMM’de Ödemiş’i temsil eden Fuat Kılcı ile Ödemiş DP ilçe başkanı Mesut Akbay, ilçede günlük yayın yapan Küçükmenderes Gazetesi’nde 16 yıldır aralıksız başyazarlık yapan Mustafa Erdal’ı bürosunda ziyaret etti.

Anıların tazelendiği ziyarette 80 yaşındaki köşe yazarı Mustafa Erdal, Kılcı ve Akbay ile güncel konular üzerine sohbet ettiler. 1950’li yıllardan beri ilçede gazetecilik yaptığını ve ulusal gazetelerin ilçe muhabirliği görevini yerine getirdiğini belirten Erdal, Ödemiş ve çevresindeki siyasal gelişmeleri 60 yıldır yakından izlediğini söyledi.

Reklam
Reklam

Demokrat Parti Ödemiş İlçe Başkanı Mesut Akbay, Mustafa Erdal’a bir buket çiçek sundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: