Dp’den İstifa Eden Korkmaz Ak Parti’ye Geçti

Demokrat Parti’den istifa eden Belediye Meclis üyesi Hakkı Korkmaz bu gün düzenlenen programla AK Partiye...

Demokrat Parti’den istifa eden Belediye Meclis üyesi Hakkı Korkmaz bu gün düzenlenen programla AK Partiye geçti.

AK Parti ilçe başkanlığında düzenlenen programa AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Kastamonu İl başkanı Metin Çelik, Taşköprü ilçe başkanı Fazıl Pehlivan’ın yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Programda Korkmaz’a rozetini AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen taktı takılan rozetin ardından bir konuşma yapan Korkmaz, “ bu günden itibaren AK parti için siyaset yapacağım, bilgim ve tecrübemi AK parti için kullanacağım kendim ile birlikte 400 hemşehrim AK parti saflarına geçmiştir Taşköprü Belediye Meclisi aritmetiğinde AK parti Meclis üyesi sayısı 4’e yükselmiştir bu gün mübarek kurban mübarek Cuma inşallah bu geçişte bu günler gibi mübarek olur” dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Gökhan Gülşen ise Korkmaz’ın AK parti saflarına geçmiş olmasından dolayı sevindiğini ve birlikte siyaset yapacak olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: