DP'li Nuhoğlu, hemşehrisi Devlet Bahçeli'yi eleştirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye kaset olayı hakkında memleketi Osmaniye’den tepki geldi. Demokrat...

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye kaset olayı hakkında memleketi Osmaniye’den tepki geldi. Demokrat Parti Yüksek Haysiyet Divan Kurulu Üyesi Avukat Ali Nuhoğlu, hemşehrisi Bahçeli’yi eleştirerek "Senin etrafında her türlü şey türemiş bundan haberin yok." dedi.
Bağımsız Türkiye Partisi ile ittifak yaparak seçime giren Demokrat Parti yöneticileri ile milletvekili adayları, Aktif Gazetecileri Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ali Nuhoğlu, 40 yılı aşkın zamandır Demokrat Parti’de siyaset yaptığını, MHP’den istifa eden Recai Yıldırım’ın sağcı seçmenlere karşı söylediği aşağılayıcı cümlelerin kabul edilemez olduğunu kaydetti. Nuhoğlu, hemşehrisi Bahçeli’nin doğru, dürüst, fakat merkez sağı temsil edebilecek tipte ve yapıda olmadığını iddia etti.

Reklam
Reklam

“ECEVİT’İN KOLTUĞUNUN ALTINA SIĞINDI”
Ali Nuhoğlu, şunları söyledi: “Muhterem arkadaşlar, hemşehrimiz 99 seçimlerinde isteseydi merkez sağın en büyük partisiydi. Doğru Yol Partisi ile Saadet Partisi’ne bu millet muhalefet görevi verdi. Kendisi Meclis'e girip Ecevit’in koltuğunun altına sığınmak zorunda kaldı. Şimdi böyle olmakla da düpedüz 'ben başbakanlığı bu dönemde istemiyorum, bu dönemde de kaldırmıyorum ben sadece ana muhalefette değil daha küçük bir muhalefet olayım' şeklinde bir tavır sergiledi. Şimdi gelinen nokta nedir? Can çekiştiriyor. Evet, doğru bir adam, dürüst bir adam, temiz bir adam fakat emmioğlu yeterli değildir. Merkez sağı temsil edebilecek tipte, yapıda bir program sergilemiş olsaydı şu anda Türkiye ne bölünmüşlüğün tehlikesiyle karşı karşıyaydı ne de kendilerinin bir baraj sorunu kalırdı.”

“O SÖZLER KABUL EDİLEMEZ”
MHP’den istifa eden Recai Yıldırım’ın sağcı seçmene karşı söylediği sözlerinde kabul edilemez olduğunu kaydeden Ali Nuhoğlu “Bir hayat kadınıyla ne yapılır? Ne konuşuyorsun sen orada kardeşim? O söz hiç unutulmayacak tipte, yapıda ve özellik arz eden alnımıza bir yafta yapıştırılır gibi ön görülmüş bir sözdür." dedi.
Ali Nuhoğlu, şöyle devam etti: “Devlet Bahçeli’nin haberi yok, biçare diyorum ben ona. Doğru, dürüst bir adam ama yeterli değil. Senin etrafında her türlü şey türemiş. Bundan haberin yok. Yeterli değil ki. Etrafına da sahip olacaksın. Amiyane bir tabirle partinin sırtından geçinen ahtapotları var. O ahtapotların inşallah arkası gelmez de temizlenmiş olur. On kişinin gittiğini de pek ala biliyorsunuz. Bunlar böyle sıradan bir kitle de değil.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz