DPÜ öğrencilerinden örnek davranış

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği 2. sınıf öğrencilerinin hazırladığı eğitici materyaller,...

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği 2. sınıf öğrencilerinin hazırladığı eğitici materyaller, Kütahya’da 4, Şanlıurfa’da bir ilköğretim okulunun anasınıfına bağışlandı.
Materyalleri, Kütahya’daki, ilköğretim okullarına teslim eden Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Nida Bayındır, “Eğitim Fakültesi olarak amacımız gelecek nesli yarınlara yetiştirecek öğretmenlerimizin nitelikli yetişmesini sağlamak, eğitim sürecinde düşünsel becerilerini nasıl ortaya koyabilmeleri gerektiğini öğretmektir. Yaratıcılık dersi kapsamında öğrencilerimiz eğitim sürecinde kullanılabilecek kendi düşünsel çabasının sonucu bir eğitim materyali hazırlıyorlar. Bu eğitici ve öğretici bir süreç olduğu kadar sonuç ortaya çıkan ürünler itibariyle de önemli bir eğitim materyali sağlayan bir olaydır. Bu materyallerin eğitim sürecinde değerlendirilmesi amacıyla Eğitim Fakültesi Dekanlığı, bölüm ve öğrencilerimizin ortak kararı ile bu materyallerin ilköğretim okullarında değerlendirilmesinin güzel olacağı ve bunun sosyal sorumluluğun da bir gereği olduğu düşüncesiyle bu materyalleri ilköğretim okullarına bağışlamaya karar vererek Kütahya’da 4, Şanlıurfa’da bir ilköğretim okulu anasınıfına bağışladık.” dedi.
Eğitici materyalleri teslim alan okul idarecileri de Eğitim Fakültesi Dekanlığı’nın sosyal sorumluluk gereği sergiledikleri bu güzel davranıştan mutlu olduklarını belirtti. İdareciler bu davranışın üniversite ile dışarıdaki paydaşları arasındaki ilişkileri geliştirmede güzel bir örnek olduğunu belirterek, öğrencilere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz