Dpü Türk Eğitim Fuarı'nda

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Yemen’in Başkenti Aden’de düzenlenen Türk Eğitim Fuarına katılarak stant açtı. Dumlupınar...

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Yemen’in Başkenti Aden’de düzenlenen Türk Eğitim Fuarına katılarak stant açtı. Dumlupınar Üniversitesi standının büyük ilgi gördüğü fuarda Dumlupınar Üniversitesi ve Kütahya tanıtıldı. Türk Eğitim Fuarına katılan 36 üniversite içinde yer alan Dumlupınar Üniversitesini, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Hasan Işık ve Okutman Baki Sarıtaş temsil etti.

Yemen’in başkenti Sana’da ve Aden şehrinde düzenlenen Türk Eğitim Fuarında, Dumlupınar Üniversitesi stantlarının Yemenli üst düzey yetkililerin ve öğrencilerin ilgi odağı olduğunu kaydeden DPÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Hasan Işık, “Tarihi ve kültürel bağlamda hiç de uzak olmadığımız Yemenli öğrenciler; üniversitemiz lisans, yüksek lisans ve doktora programlarıyla ilgili en detaylı bilgileri alabilmişlerdir. Özellikle projeksiyon destekli sunumlarla üniversitemizde hem bilimsel hem de teknolojik ve fiziksel büyüme bağlamında bilgiler ve mesajlar tam olarak iletilmiştir. Ayrıca, üniversitemizin ve eğitimin anahtarlarını sembolize eden amblemlerimiz, Türk Eğitim Fuarı Haftası boyunca katılımcıların beğeni ve takdirlerini topladı.” dedi.

Reklam
Reklam

Hasan Işık, Türkiye’nin Sana Büyükelçisi Fazlı Çorman, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet Şişman, Sana Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr Dawood A.Al-Hidabi, Uluslararası Türk Okulları Genel Müdürü Mehmet Yılmaz ile birçok idarecinin Dumlupınar Üniversitesi standına özel ilgi gösterdiğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: