DPÜ uzmanları Afyonkarahisarlı sürücülere eğitim verecek

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi uzmanlarının, Afyonkarahisar'da toplu taşıma araçlarında görev yapan sürücülere eğitim vermesi amacıyla

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi uzmanlarının, Afyonkarahisar'da toplu taşıma araçlarında görev yapan sürücülere eğitim vermesi amacıyla protokol imzalandı.

Rektörlük Şeref Salonu'ndaki imza töreninde konuşan DPÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karaaslan, her alanda eğitimin önemli olduğunu söyledi.

DPÜ'nün sosyal sorumluluklarını yerine getirmek amacıyla çalışmalarını sürdüreceğini ifade eden Prof. Dr. Karaaslan, şöyle konuştu:

"Üniversitemizin gerçekten şehre ve ülkemize kendisinden beklenen hizmetleri yerine getirme adına bütün mesai arkadaşlarımızla olağanüstü bir çaba sarf ediyoruz. Toplumumuzda var olan sorunların çözümü, topluma sunulan hizmet kalitesinin artırılması noktasında üniversitemiz adeta bir çözüm merkezi olarak çalışacak. Şimdi de böylesi bir hizmeti başlatmanın sevinci ve gururunu yaşıyoruz. Halkımızdan gelecek bu tür talepleri bütün imkanlarımızı kullanarak karşılamaya çalışacağız. Böylesi işbirliklerine hazırlık yapan, bunu gerçekleştiren bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederim."

Reklam
Reklam

Daha sonra protokol, Prof. Dr. Karaaslan, Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi'nde görevli Başkomiser Mehmet Yaşar Ayhan, Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mevlüt Ülker tarafından imzalandı.

Prof. Dr. Karaaslan, Ayhan ve Ülker'e birer çini tabak hediye etti.

Akademisyenler tarafından sürücülere, kent içi trafiği ve sürüş güvenliği, seyir halinde tutum, davranış ve zaman oryantasyonu, kent içi ulaşımda iletişim becerileri ve engellerinin çözüm yolları, kişisel bakım, halkla ilişkiler konularını kapsayan dersler verilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: