Dpü’den Her Akademisyene Bir Dizüstü Bilgisayar

Dumlupınar Üniversitesi’nde (DPÜ) akademisyenlere dizüstü bilgisayar dağıtıldı. İİBF, Mühendislik Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesinde bilgisayarlar...

Dumlupınar Üniversitesi’nde (DPÜ) akademisyenlere dizüstü bilgisayar dağıtıldı. İİBF, Mühendislik Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesinde bilgisayarlar akademisyenlere Rektör Prof.Dr.Ahmet Karaaslan tarafından verildi. Rektör Prof.Dr.Ahmet Karaaslan’ın da katılacağı programla dizüstü bilgisayar dağıtımı diğer fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarında devam edecek.

Prof.Dr.Ahmet Karaaslan, her akademisyene bir dizüstü bilgisayar (notebook) verdiklerini belirterek, akademisyenlere verilen bilgisayarların üniversiteye özel üretildiğini ve en üst versiyon olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Akademik çalışmalara ve akademisyenlere her türlü desteği vereceklerini kaydeden Rektör Karaaslan, akademisyenlerin çalışma heyecanını desteklemek adına tüm akademisyenlere dizüstü bilgisayar verdiklerini belirterek dağıtımı yapılan bilgisayarları hayırlı sonuçlar verecek işlerde kullanmalarını temenni etti.

Dizüstü bilgisayarların dağıtımından önce DPÜ Bilgi İşlem Daire Başkanı Öğr.Grv. Kasım Gürpınar, dağıtımı yapılacak bilgisayarların özellikleriyle ilgili bilgiler vererek, bilgisayarlardaki bazı özelliklerin Dumlupınar Üniversitesi’ne özel olarak yapıldığını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından akademisyenlere dizüstü bilgisayarları Rektör Prof.Dr. Ahmet Karaaslan tarafından verildi. Dizüstü bilgisayarlarını Rektör Prof.Dr.Ahmet Karaaslan’ın elinden alan akademisyenler, Rektör Prof.Dr. Ahmet Karaaslan’ın göreve geldiğinden bu yana üniversitenin gelişmesi adına güzel işlere imza attığını dağıtımı yapılan diz üstü bilgisayarların da bunun bir göstergesi olduğunu ifade ederek kendisine teşekkür ettiler.

Reklam
Reklam

Üniversitenin fakülte, yüksekokul be meslek yüksekokullarında görev yapan araştırma görevlisi, öğretim görevlisi, okutman, yardımcı doçent, doçent ve profesörlerden oluşan tüm akademisyenlere dizüstü bilgisayar dağıtımının hafta içinde tamamlanacağı ve 850 dizüstü bilgisayarın dağıtılacağı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz