Dpü'lü Öğrenciler Mücevher Fuar'nda

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Kuyumculuk ve Takı Tasarım Bölümü Öğrencileri Öğretim...

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Kuyumculuk ve Takı Tasarım Bölümü Öğrencileri Öğretim Görevlisi Haldun Şekerci’nin koordinatörlüğünde İstanbul Mücevher Fuarı'na katıldılar.

Etkinliğe Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölüm Başkanı Nurettin Gülaçtı ve Seramik Bölümü Öğretim Görevlisi Mustafa Kızıl da eşlik etti.

Goldima Kuyumculuk firması tarafından desteklenen gezide İstanbul Mücevher Fuarı'na katılan öğrencilerin özellikle bölüm bünyesinde olmayan makine ekipmanları tanımaları ve işleyişlerini görmeleri açısından sektörde tecrübe kazanmalarını sağlandığını söyleyen Şekerci, gezinin öğrencilerin kuyumculuk firmalarının yeni tasarımlarını görmeleri aynı zamanda dönem içinde devam eden takı tasarım ile ilgili derslerine katkı yapması açısından da oldukça yararlı geçtiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Öğretim Görevlisi Haldun Şekerci, Kuyumculuk ve Takı Tasarım Bölümü öğrencileri özellikle firmaların yetkilileri ile birebir görüşme imkanı bulduklarını, okul sonrası iş ve stajerlik gibi konularda bilgi edinmelerinin sağlandığını, öğrencilerin Kuyumculuk ve Takı Tasarım sektörüne bir adım daha hazır hale geldiklerini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: