Dr. Özkul: Yaşlılarımız, çocuklarımız, engellerimiz için en iyisini yapacağız

Aile ve Sosyal Politikalar Bursa Müdürü Dr. Sunay Özkul, kendilerine emanet edilen yaşlılar, çocuklar ve...

Aile ve Sosyal Politikalar Bursa Müdürü Dr. Sunay Özkul, kendilerine emanet edilen yaşlılar, çocuklar ve engeller için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Hasan Çepni ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde Aile ve Sosyal Politikalar Bursa Müdürlüğü görevine atanan Dr. Sunay Özkul’a hayırlı olsun ziyaretine bulundu. Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dr. Özkul, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı huzurevleri, yetiştirme yurtları, çocuk yuvaları ve rehabilitasyon merkezleri gibi kurumların, devletin şefkatli yüzünü sergilediğini ve sosyal devlet olgusunun parçaları olduğunu kaydetti. Aile ve Sosyal Politikalar Bursa İl Müdürlüğü’ne bağlı kurumların hizmet kalitesini uluslar arası standartlara çıkartacaklarını vurgulayan Özkul, "MÜSİAD’a gidip kapısını çaldığımız zaman arkamızda durduklarını biliyor olmak bizi rahatlatıyor. Bu kapsamda MÜSİAD’la birlikte çalışıyor olmak bizleri memnun edecektir. Bu süreçte önemli işlere imza atacağız. Bize emanet edilen yaşlılarımız, çocuklarımız, engellerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapacağız." dedi.

Reklam
Reklam

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Hasan Çepni de MÜSAİD’ın maddi manevi her konuda Aile ve Sosyal Politikalar Bursa İl Müdürlüğü’ne desteğini esirgemeyeceğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz