Dr. Öztürk, Görevine Başladı

Ordu Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr.Hasan Öztürk görevine başladı.Trabzon Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimiyken...

Ordu Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr.Hasan Öztürk görevine başladı.

Trabzon Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimiyken Ordu Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği görevine atanan Dr. Hasan Öztürk, "Sağlıkta kalite ve çeşitliliği artıracağız" dedi.

Dr. Öztürk şöyle devam etti: “Ordu’da kaynakları etkin, verimli bir şekilde kullanmaya çalışacağız. Sağlıkta kalite ve çeşitliliği artıracağız. Sürdürülebilir sağlık hizmetlerini sağlanması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Personel ve finans kaynaklarını etkili bir şekilde kullanarak kaliteli bir hizmet vermeye çalışacağız."

Reklam
Reklam

Dr. Hasan Öztürk, 1997 yılında göreve başladı. Gümüşhane Şiran Devlet Hastanesi’nde 3,5 yıl başhekimlik daha sonra 2,5 yıl Trabzon ve Erzurum’da pratisyen hekim olarak, 6 yıl Ankara Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi’nde radyoloji bölümünde asistan olarak çalıştı. Uzman Dr. olduktan sonra Van Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi’ne Başhekim olarak atandı. Daha sonra Trabzon Vakfıkebir Devlet Hastanesi’nde Başhekim olarak görev yaparken Ordu Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’ne atandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: