Dr. Şenol Babuşcu’ Dan "bankacılıkta Kariyer" Semineri

Atatürk Üniversitesi İİBF Ekonomi Kulübü`nün düzenlediği etkinlikte, Eğitmen ve yazar Dr. Şenol Babuşcu "Bankacılıkta Kariyer"...

Atatürk Üniversitesi İİBF Ekonomi Kulübü`nün düzenlediği etkinlikte, Eğitmen ve yazar Dr. Şenol Babuşcu "Bankacılıkta Kariyer" semineri verdi.

Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminerde konuşan Dr. Babuşcu, temel bankacılık, bankacılığa giden yol, kariyer nasıl yapılır, nasıl bankacı olunur, iş ve staj olanakları, bankacılık sınavları ve mülakat gibi konularda katılımcılara yardımcı olacak ve geleceklerini şekillendirecek bilgiler verdi.

Babuşcu, bankacılık sınavlarında, mezun olunan üniversitelerden ziyade bireysel başarının daha önemli olduğunu belirterek, İktisat ve İşletme bölümleri açısından Atatürk Üniversitesinin bu bölümlerde iyi öğrenci yetiştirme konusunda Türkiyede önde gelen üniversitelerden olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: