Dr. Tarkan Şahin’in Acı Günü

Malatya İl Sağlık Müdürlüğü Acil Hizmetler Şube Müdürü Dr. Tarkan Şahin’in babası emekli okul müdürü...

Malatya İl Sağlık Müdürlüğü Acil Hizmetler Şube Müdürü Dr. Tarkan Şahin’in babası emekli okul müdürü Atilla Şahin (65) vefat etti.

Dr. Tarkan Şahin ile İstanbul’da görevli Dr. Tolga Şahin’in babası ve aynı zamanda Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun eski müdürlerinden Atilla Şahin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Şahin için Malatya Şehir Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından, cenaze şehir mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazına Tabipler Odası Başkanı Dr. Ali Yalçın, Sağlık Müdürlüğü yönetici ve birim amirleri, arama-kurtarma ekip görevlileri, Şahin ailesi ve yakınları ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Reklam
Reklam

Atilla Şahin’in cenaze namazıyla birlikte emekli banka müdürlerinden Mehmet Baki Uzunpınar’ın, Çevre ve Orman Bakanlığı Müşaviri Cafer Uzunpınar’ın ablası Esma Gültekin ve Hanife Özelçi ile Hafey Yokuş’un da cenaze namazları kılındı.

Cenazeler Malatya Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: