‘dragon Cup Turkey’in Adana Ayağı 27-28 Nisan'da

Dünyanın en geniş katılımlı kurumlararası spor organizasyonu olarak öne çıkan; ‘Dragon Cup Turkey’in Adana ayağı...

Dünyanın en geniş katılımlı kurumlararası spor organizasyonu olarak öne çıkan; ‘Dragon Cup Turkey’in Adana ayağı 27-28 Nisan 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Adana’nın yanı sıra İstanbul, İzmir, Ankara, Mersin, Gaziantep ve Samsun’da gerçekleştirilecek olan 8 organizasyon ile 500’e yakın kurumu bir araya getiren ‘Dragon Cup Turkey’, binlerce şirket çalışanına da spor yaptırmayı hedefliyor.

Sezon boyu kendi illerinde verdikleri mücadeleyi 21-22 Eylül 2013 tarihlerinde organize edilecek olan ‘Türkiye Finalleri’nde ‘şampiyonluk’ ile taçlandıracak kurum, Tayland'da yapılacak ‘Kral Kupası Dragon Bot Yarışları’na katılma hakkını da elde edecek. Yarışlarda takımlar, İstanbul, İzmir ve Ankara 16 kürekçi ve bir davulcudan; Adana, Samsun, Gaziantep ve Mersin 10 kürekçi ve 1 davulcudan oluşacak.

Reklam
Reklam

‘Dragon Bot Yarışları’ bu yıl, 27-28 Nisan 2013 tarihlerinde Merkez Park’ta gerçekleşecek. 10 kürekçi 1 davulcu ve 2 yedekleriyle birlikte 13 kişilik ekipler Seyhan Barajı’nı ısıtacak. Yarışlar kapsamında ayrıca kostüm yarışması, dans gösterileri, çeşitli ikramlar ve doğal güzelliklerle iş yaşamının en eğlenceli yüzü olmayı hedefliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz