Dragon Festivali Iş Dünyasını Suda Rekabete Çağırıyor

Dragon Festivali, iş dünyasını suda rekabete çağırıyor.

Dragon Festivali, iş dünyasını suda rekabete çağırıyor.

Dünyanın en kalabalık su sporları organizasyonu olan Dragon Festivali'nin Türkiye ayağı 5. Yılında 5 farklı şehirde gerçekleşecek. Hem eğence hem rekabete ev sahipliği yapacak olan Dragon Festivali'ne 600 takım ile 13 bin 200 yarışmacı ve 70 bin davetli katılacak.

Kurumlar arası bir etkinlik olan Dragon Festivali'nde Bursa'nın önde gelen firmaları, çalışanlarından oluşturduğu takımlarla yarışacak. Yarış 16-17 Haziran'da Bursa'da gerçekleşecek.

Reklam
Reklam

Bursa'da ikincisi Gemlik'te yapılacak yarışmaya, 60 takım dahil olacak.

-Dragon sporu meme kanserini önlemede tavsiye ediliyor

Amerika, Kanada ve İspanya'da meme kanserini önlemede rehabilitasyon tedavisi olarak kullanılan dragon sporunu Avrupalı doktorlar 20 yaşın üzeri kadınlara tavsiye ediyor. Bu ülkelerde hastalara yardım ve halkı bilinçlendirmek için, kanseri yenmiş kişilerden oluşan dragon takımları kuruluyor ve bu takımlara Dünyanın her yerinden dragon yarışlarına katılıyorlar.

Festival kapsamında su üzerinde, yüzlerce firmanın katılımı ile dragon boat yarışları düzenlenirken, kara kısmında ise dans gösterileri, ritm atölyeleri, ünlü DJ'lerin canlı performansları, çeşitli müşteri aktiviteleri organize ediliyor.

Muhabir : Bursa

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: