Drogbalı Galatasaray, Akhisar Belediye Maçı Için İzmir'e Gitti

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında yarın Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak...

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında yarın Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak Galatasaray, kamp yapacağı İzmir'e hareket etti. FIFA'dan geçici lisansı gelen yıldız futbolcu Didier Drogba da sarı - kırmızılı kafilede yer aldı.

Sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan sarı - kırmızılılar, yapılan son çalışmanın ardından Atatürk Havaalanı'ndan kalkan özel bir uçakla İzmir'e gitti. Havaalanında bulunan vatandaşlar ve basın mensupları, özellikle yeni transferlerden Didier Drogba'ya yoğun ilgi gösterdi.

Reklam
Reklam

Bu arada havaalanına takımdan sonra gelen Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak da kafileye dahil oldu. Tecrübeli yönetici uçağa geciktiğini belirtirek, soruları cevapsız bıraktı ve her hangi bir açıklama yapmadı. Albayrak'ın basın mensuplarına gösterdiği yakınlık da dikkat çekti.

Süper Lig'in 22. haftasında Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.00'de Akhisar Belediyesi'ne konuk olacak Galatasaray'da Teknik direktör Fatih Terim'in belirlediği maç kadrosunda şu isimlere yer verildi:

"Hamit Altıntop, Gökhan Zan, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Albert Riera, Didier Drogba, Dany Nounkeu, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Hakan Balta, Fernando Muslera, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Nordin Amrabat, Eray İşçan.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: