Dr.taş, Elmalı Devlet Hastanesi’ne Ziyaret Etti

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Mali Hizmetler...

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Mali Hizmetler Başkanı Dr. Bahri Özdemir ile Elmalı Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş ve Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Mali Hizmetler Başkanı Dr. Bahri Özdemir, Elmalı Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ferhat Akçit ve hastane yöneticileri ile hastanenin mevcut durumu, beklentileri ve sorunlarına yönelik durum değerlendirmesi yaptı.

Elmalı Devlet Hastanesi personeli ile öğle yemeğinde bir araya gelen Dr. Taş, birliğin hedef ve amaçlarını anlattı. Personelin sorunları, sorunlara yönelik önerileri ile birlik yönetiminden beklentilerini dinleyen Dr.Taş, ‘Gülümseyen Hastaneler Projesi’nin hedefinin sadece hasta memnuniyetini değil çalışan memnuniyetini de artırmaya yönelik olduğu belirtti.

Reklam
Reklam

Hastanelerde yaşanan sorunların genelde iletişim kazalarından kaynaklandığını belirten Dr. Taş, bu kazaların meydana gelmemesi ya da en aza indirilebilmesi için, sağlık personelinin kendisini hasta kişinin yerine koyarak hareket etmesi gerektiğini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: