Dsi Genel Müdür Yardımcısı Kars’ta Ziyaretlerde Bulundu

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdür Yardımcısı Güven Karaçuha, bir takım incelemelerde bulunmak üzere Kars’a...

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdür Yardımcısı Güven Karaçuha, bir takım incelemelerde bulunmak üzere Kars’a geldi.

DSİ Kars Bölge Müdürü Hayati Çelenk’in karşıladığı Genel Müdür Yardımcısı Güven Karaçuha, beraberindeki Barajlar ve HES Dairesi Başkanı Ergün Üzücek, Jeoteknik Hizmetler ve YAS Daire Başkanı Ali Faruk Öztan ve Başkan Yardımcısı Kemal Karakuş, ile birlikte DSİ’nin bölgede yaptığı çalışmalar yerlerinde görülerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

DSİ Genel Müdür Yardımcısı Güven Karaçuha ve beraberindekiler DSİ Bölge Müdürü Hayati Çelenk ile birlikte Arpaçay Barajı’nı ve inşaatı devam eden Kars Barajı bir takım incelemelerde bulundu. Karaçuha, daha sonra inşaatı tamamlanan ve performans testleri devam eden İçme Suyu Arıtma Tesisleri gezdi.

Reklam
Reklam

DSİ Genel Müdür Yardımcısı Güven Karaçuha, Kars’taki projeler, mevcut tesisler ile inşaatların iş ilerleme durumları hakkında Bölge Müdürü Hayati Çelenk ve teknik personellerden ve yüklenici firma temsilcilerinden bilgiler alarak, fiziki nakdi gerçekleşmelerin son durumları ile sorun ve dar boğazlar hakkında fikir alış verişinde bulundu.

DSİ Genel Müdür Yardımcısı Güven Karaçuha ve beraberindekiler Arpaçay Barajı’nda gezisinde sınır nöbeti tutan askerlerle birlikte birde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kars’ta inceleme ve ziyaretleri tamamlayan DSİ Genel Müdür Yardımcısı Güven Karaçuha ve beraberindekiler daha sonra havayoluyla kentten ayrıldılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: