Dsi Kanalı Çevre Düzenleme Çalışmaları Başlıyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ziyaret ettiği Ünsal Mahallesi Muhtarı Nazmi Cabadak’a, Ünsal ve Santral...

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ziyaret ettiği Ünsal Mahallesi Muhtarı Nazmi Cabadak’a, Ünsal ve Santral mahalleleri arasından geçen Devlet Su İşleri (DSİ) su kanalının çevre düzenlemesini en kısa zamanda yapacaklarını söyledi.

Ünsal Mahallesi Muhtarı Nazmi Cabadak’a yapılan ziyarette Başkan Hakan Tütüncü’ye Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Ali Acar, Fen İşleri Müdürü Ali Arslan, Park ve Bahçeler Müdürü Sebahat Adanır ile Zabıta Müdür Yardımcısı Ali Arslan da eşlik etti.

Karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan ziyarette Başkan Tütüncü, tapu problemini çözdükleri, kat artışı sağladıkları, yeni yollar açtıkları, caddelerini asfaltla kapladıkları, sokaklarını parke kaldırımla döşedikleri, açık semt pazarı ve yeni parklar kazandırdıkları Ünsal Mahallesi’nin, modern bir şehir kimliğine kavuştuğunu ifade ederek, mahalleyi güzelleştirmeye yönelik hizmetlere yenilerini eklemeye devam edeceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Başkan Hakan Tütüncü, Muhtar Cabadak’a, Ünsal ve Santral Mahalleleri arasından geçen, üzerine inşa ettikleri köprü ile iki mahalleyi birbirine bağladıkları Devlet Su İşleri (DSİ) su kanalının, çevre düzenleme çalışmasına en kısa sürede başlayacaklarını belirtti.

Kepez E Tipi Kapalı Cezaevi önünden başlayıp 5200 sokak boyunca bin 66 metre devam edecek olan projenin, iki hafta içinde ihale edileceği, iki ay içinde ise start alacağı bildirildi. Projeyle birlikte DSİ kanalının her iki tarafına, kanala düşmelerin önlemesi amacıyla doğal taş görünümlü duvar örüleceği, parke taşı döşenerek, kanal çevresinde yürüyüş yolları oluşturulacağı kaydedildi

Ünsal Mahallesi’nde 14 bin 840 metre yeni yol, 14 bin 175 metre yol yapım çalışması, 6 bin 770 metre sathi kaplama asfalt, 11 bin 871 metre sıcak asfalt, 4 bin metrekare parke kaldırım, yeni park, park tadilatı, açık semt pazarı ve 2 adet köprü çalışması gerçekleştirildiği ifade edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: