DSİ Spor Kulübü'nden Minik Kayakçılara Sertifika

DSİ Spor Kulübü'nce düzenlenen kayak kursunu tamamlayan 45 kursiyere sertifikaları, törenle verildi.

DSİ Spor Kulübü'nce düzenlenen kayak kursunu tamamlayan 45 kursiyere sertifikaları, törenle verildi.

Kulüp başkanı Kemalettin Yentimur, Palandöken Göleti mevkisindeki kayak pistinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, kulüp olarak kayak sporuna büyük önem verdiklerini söyledi.

Erzurum'da kayak sporunun 2011'den sonra büyük bir gelişim sürecine girdiğini belirten Yentimur, şöyle konuştu:

"Kulübümüz, kayak sporundaki eksiklikleri giderme ve sporcu yetiştirme adına her yıl çalışmalar yapıyor. Düzenlenen kurslarla bu eksikliği gidermek istiyoruz. Usta eğitmenlerimizle çok güzel bir eğitim süreci geçirdik. Tüm kursiyerlerimiz çok güzel şekilde kaymayı öğrendi. Bundan dolayı hepimiz mutluyuz. Bizlere bu tesisin kapılarını açan DSİ Bölge Müdürlüğü'ne teşekkür ederiz. İlerleyen yıllarda yeni sporcular yetiştirmeye devam edeceğiz."

Reklam
Reklam

DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Faruk Kılıç ise imkanlar ölçüsünde düzenlenen kursların, kayağın gelişmesine büyük katkı sağladığını dile getirdi.

Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verildi.

Muhabir: Selami Küçükoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: