DSİ taşkınlara karşı uyardı

Devlet Su İşleri (DSİ) Kırklareli’nde vatandaşları taşkın riskine karşı uyardı.Mevsimsel yağışların etkili olduğu Kırklareli’nde yaşanabilecek yağışlarla göletlerin doluluk oranının artması ve derelere deşarj yapılabileceğine karşı DSİ 112’inci Şube Müdürlüğü taşkın uyarısında bulundu.DSİ 112’inci Şube Müdürlüğü’nden gelen açıklamada, "Mevsimsel yağışların artması nedeniyle şube müdürlüğümüze bağlı göletlerdeki doluluk oranları hızla artmaktadır.

Devlet Su İşleri (DSİ) Kırklareli’nde vatandaşları taşkın riskine karşı uyardı.
Mevsimsel yağışların etkili olduğu Kırklareli’nde yaşanabilecek yağışlarla göletlerin doluluk oranının artması ve derelere deşarj yapılabileceğine karşı DSİ 112’inci Şube Müdürlüğü taşkın uyarısında bulundu.
DSİ 112’inci Şube Müdürlüğü’nden gelen açıklamada, "Mevsimsel yağışların artması nedeniyle şube müdürlüğümüze bağlı göletlerdeki doluluk oranları hızla artmaktadır. Göler rezervuarlarımıza gelebilecek olan bir feyezan sonucunda dolması halinde dolu savağın kontrolümüz dışında çalışacağı göz önünde bulundurularak, vatandaşların can ve mal kaybına uğramaması için gölet emniyeti sağlayacak kota ulaşıncaya kadar, dereye deşarj yapılabileceğinden gerekli tedbirlerin alınması gerekmektedir" denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz