Dsp Genel Başkanı Masum Türker, Hatay’ın Reyhanlı İlçesinde Meydana Gelen Saldırıyla İlgili Mesaj Yayınladı

DSP Genel Başkanı Masum Türker, Reyhanlı'daki saldırının faillerinin bir an önce bulunmasını isteyerek "Bir daha...

DSP Genel Başkanı Masum Türker, Reyhanlı'daki saldırının faillerinin bir an önce bulunmasını isteyerek "Bir daha benzer bir olayın yaşanmaması, vatandaşlarımızın benzer acılara maruz kalmaması bakımından büyük önem taşımaktadır" dedi.

Türker, yayımladığı mesajında, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen saldırıyı şiddetle kınayarak şöyle devam etti:

"Saldırıda yaşamını yitiren vatandaşlarımıza rahmet, acılı ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.Reyhanlı’daki saldırının faillerinin bir an önce bulunması bir daha benzer bir olayın yaşanmaması, vatandaşlarımızın benzer acılara maruz kalmaması bakımından büyük önem taşımaktadır. Türkiye Cumhuriyeti’ni içeriden ve dışarıdan tahrip etmek isteyenler bilmelidirler ki ulu önder Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti daima ayakta kalacak, kimsenin gücü en değerli varlığımızı yıkmaya yetmeyecektir.

Reklam
Reklam

Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan terör eylemleri ile bir yere varılamayacağı açıkça ortadadır. Bu ve benzeri eylemlere mahal vermemek için ulusça birlik içinde hareket etmeli, hepimizi derinden yaralayan bu tür olaylar karşısında ulusal duruş sergilemeli, ortak direnç göstermeliyiz.

Hükümet’in, ülkemizi yasa boğan bu olayın faillerinin bir an önce bulması, olayı aydınlatması,vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlaması, gerekmektedir.

Reyhanlı’da meydana gelen bu acı olay, Hükümet’in gerek terörle mücadele gerekse dış politika konusundaki tutumunu masaya yatırması bakımından da büyük önem taşımaktadır.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: