DSP Genel Başkanı Türker:

DSP Genel Başkanı Masum Türker, "Sürekli 'oylar bölünmesin' diyorlar. Bu ülkenin başına ne geldiyse 'oylar bölünmesin' diyerek geldi" dedi.

DSP Genel Başkanı Masum Türker, "Sürekli 'oylar bölünmesin' diyorlar. Bu ülkenin başına ne geldiyse 'oylar bölünmesin' diyerek geldi" dedi.

Türker, partisinin Muğla İl Teşkilatı Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, çözüm süreciyle ilgili akil adamlar konusunu ilk olarak CHP'nin gündeme getirdiğini savundu.

Akil adamların da Başbakan Revep Tayyip Erdoğan tarafından belirlendiğini öne süren Türker, "Akil Adamlar meclisten seçilseydi bu sıkıntılar olmazdı. PKK bir partidir. Kandil bu işin sadece silahlı kısmıdır. Türkiye'nin her yerinde ciddi bir sivil toplum örgütlenmesi var. Yani, yeni bir yapılanma olarak hazırlık yapılıyor ve tamamlanıyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Türkiye'nin DSP'ye ihtiyacı olduğuna işaret eden Türker, "Sürekli 'oylar bölünmesin' diyorlar, bu ülkenin başına ne geldiyse 'oylar bölünmesin' diyerek geldi. Oylar DSP'ye gitmeyecek CHP'ye gidecek. CHP ne yaptı- Milletvekilleri CHP'den istifa edip nereye gitti- AK Parti'ye gitti" diye konuştu.

Muhabir: Durmuş Genç / Utku Uçrak / Hatice Özdemir/Murat Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: